Recomandare muzicală


Salutări!

Voi începe cu scuzele absenței mele de pe blog, pentru că școala și pianul îmi ocupă tot timpul. Evident că nu prea am mai avut timp de citit, abia că am terminat primul volum din ”Misterele Parisului”. Sper, cât de curând, să revin cu o recenzie, acum scriu recenzia cărții ”Hoțul de cărți”. Sper să fie și ea gata, dacă m-am tot apucat de ea.

 Și, voi ce mai faceți? Ce mai citiți? Eu acum citesc volumul doi din ”Misterele Parisului” și îmi place mult. :D Am dat toate tezele, mai îmi rămâne doar examenul la pian care e săptămâna viitoare.
 Zilele astea am ascultat foarte mult ”Balada în sol minor” de Chopin. Mereu mi-a dat o stare de bine și când o ascultam, îmi dădea multă energie și când citeam,  mă făcea să intru și mai mult în acțiune.
M-am gândit că poate v-ar plăcea și vouă, pentru că eu o iubesc, este piesa mea favorită. Sper să ajung și eu să o cânt la fel de bine. :)

 Vă las cu piesa, aștept părerea voastră! :)
 Lecturi frumoase și baftă în tot ce faceți!

Daria.

Comentarii

  1. Super!!!
    Felicitari pentru treaba cu pianul. Este super sa stii ca canti la ceva, te face special.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: Te-am nominalizat aici http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2016/05/leapsa-liebster-award.html

      Ștergere
    2. Mulțumesc din suflet pentru nominalizare! Mai am de făcut încă două lepşe, mai am de postat şi recenzii, acum să văd, să trec de examenul la pian şi poate voi avea mai mult după! :)
      Lecturi frumoase !

      Ștergere
  2. Draguta piesa! Un....nu stiu cum sa il numesc...fost prieten?fosta cunostinta?simplul meu vecin?vechi prieten?...nu conteaza...un vecin, sa ii zic, canta la pian si a cantat o piesa de Chopin...nu asta, alta...simteam ca imi dau lacrimile ❤ ma topeam...era superba...dar an rupt legatura cu el (telenovela de-a dreptul, luunga si dramatica) si, deci, si numele pieselor...el era biblioteca mea. :D
    Succes in toate,Daria!:* Si, please, daca sunt gen asta la care te-am invitat...sa imi dai si mie lepsele tale!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa spun! De citit,nu am timp,din iulie o sa ma apuc. In rest, fac bine, poate te invit vreodata la un "taifas" pe facebook :)) . Dar asta cand o sa avem amandoua timp. Pup din nouu!^^

      Ștergere

Trimiteți un comentariu