Plimbare prin oraș #1

 Acum câteva zile, Simina de la Simina's Books ne-a bucurat sufletele cu minunatele ei tablouri din iubita natură. Am zis că de ce să nu vă arăt ce avem și noi frumos, în Tîrgu Mureș, mai ales că trec în fiecare zi și mă bucur de peisajul său minunat! Având în vedere că și eu ador să fac poze, chiar dacă nu are nici o legătură cu cărțile.



 Aici am prins două catedrale, fără să-mi dau seama. Principala este catedrala Înălțarea Domnului  , iar cea din spate este biserica Sfântul Ioan Botezătorul.


 Piața Teatrului, iar acolo este Teatrul Național. E așa frumos! Am cunoscut persoane deosebite acolo și multe lansări de cărți au avut loc. Acum doi ani am fost prima dată la o piesă minunată de teatru. :)


 Hotelul acesta din totdeauna m-a impresionat. Are niște forme așa interesante, zici că e o clădire din Evul Mediu. Fix la țanc a ieșit și mașina în poză :D




 Piața Trandafirilor. E frumos, dar să vedeți primăvara ce mulți trandafiri sunt! Din această cauză îi poartă așa numele.


 Nu știu de ce, dar pare c-am am vrut să fotografiez copacul. :))




 Clădirea mea preferată din oraș unde am avut amintiri de neuitat aici și unde se află biblioteca județului. :)



 Un frumos turn de unde se poate vedea priveliștea orașului. Vă spun, îți ia muuuult timp să urci până în vârf, cu tot cu gâfâieli și cu pauze. :D







 Și, o ultmă poză, care spun eu că mi-a ieșit cel mai bine dintre toate. 
 Aceasta-i o parte din orașul nostru, mai sunt și alte părți frumoase care trebuie vizitate neapărat. Dacă sunteți dornici să treceți pe aici, vă așteptăm cu drag! :)

Vă doresc lecturi frumoase! ♥

Comentarii

  1. Foarte frumos!
    Abia aștept să vin la voi, e un loc atât de frumos ! Nu am fost niciodată acolo, sunt tare curioasă de Strada trandafirilor și de cele două catedrale, de turn, de tot... de micul târgușor pe unde s-a plimbat și Mihai Eminescu...
    Ei bine, tot ce pot să spun este că fotografiile sunt foarte frumoase. Abia aștept să văd totul și să descopăr frumusețile atât materiale cât și spirituale de acolo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță! Te voi duce în toate locurile oraşului! :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Ce postare frumoasă! N-am fost niciodată în Târgul Mureș, dar acum că am văzut pozele, cu siguranță o să-i bat la cap pe ai mei până o să mergem. :)) Dacă vii vreodată prin București, nu ezita să mă anunți, mi-ar face mare plăcere să vorbim și față în față! Sau poate, cine știe, dacă o să ajung la Târgul Mureș, ne vedem acolo. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să vii! Şi pe mine să mă anunți dacă vii aici. Daa, am fost mai demult în Bucureşti când eram micuță. Poate ne vom întâlni la vreo lansare de carte, hehe! :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Oooo ce frumos pare, imi amintesc ca in copilarie ai mei mergeau foarte des in Targul Mures dar pe mine nu ma atragea acest oras, nu stiam mai nimic despre el si asa eu nu am mi ajuns acolo. Dar nu este nici acum prea tarziu pentru o mica excursie. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, dacă stai să te gândești este un oraș superb!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Ce frumos! As vrea si eu sa trec pe acolo.
    PS: ti-au iesit fain fotografiile.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu am fost în Târgu Mureș ! Îmi va povesti și Simina când va veni la tine ! Abia aștept ! Dar până atunci mai așteptăm poze de la tine. Mulțumim ! Te pupă acest panda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, dar o să îți spun şi eu! :D E un oraş plin de poveste!
      Te pup! ❤

      Ștergere
  6. Si eu sunt din Targu Mures, imi place ca apreciezi orasul, multi locuitori nu o fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Poate ne vom întâlni cândva!
      Așa e, mulți nu apreciază deloc orașul din ciuda faptului că e poluat, e combinatul și... Mda. Dar trebuie să îi vedem și părțile frumoase!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu