Sărbătoarea inimii : Crăciunul

Ce e atât de important? Este Crăciunul, sărbătorim Naşterea Domnului! L-am aşteptat cu mare drag, cu căldură în suflet si abia aştept să ne bucurăm şi vestim Naşterea Domnului prin colinde şi rugăciuni.
Acea bucurie, când mergi la colindat seara, împreună cu prietenii tăi, vai, ce frumos! Și aștepți, cu degetele înghețate, o speranță, speranța de a-l vedea pe Iisus ca o lumină puternică...




Sfânta sărbătoare este o zi în care toți trebuie să fim buni, să ne deschidem sufletele şi să nu ne fie frică de sentimentele noastre. Iubiți-l pe Iisus!

Vă doresc un Crăciun minunat alături de cei dragi, lumina sărbătorii să vă încălzească sufletul, iar Domnul nostru să ne dăruiască sănătate, că de restul avem grijă, dar bineînțeles, tot cu ajutorul Lui!

Sărbători fericite!



       Daria ♡

Comentarii

  1. Frumos ! Crăciunul e o perioadă frumoasă care nu trebuie ignorată. Sunt de părere că suntem mult mai buni în preajma sărbătorilor, cred că iertăm mai repede :D Chiar am citit ceva asemănător pe internet, că în preajma sărbătorilor suntem mult mai buni. Crăciun fericit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult că m-ai citit! Și, de asemenea, mulțumesc pentru cuvinte. Sărbători fericite!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu