Știați că...

 


    M-am gândit să încep de pe acum o rubrică pe care o voi posta săptămânal, numită ,,Știați că..”. Va fi ceva simplu, care nu îmi ia mult timp să scriu, precum recenziile, și voi putea posta cu ușurință în timpul școlii. Nu sunt sigură cât de des voi posta recenzii, dar mă voi strădui.
    Voi căuta curiozități despre cărți sau autori contemporani și clasici, despre viața lor sau multe alte lucruri deosebite.
    Făcând această rubrică voi afla atât eu lucruri noi, cât și voi. Sper să vă placă! Mi s-a părut o idee minunată. :)

   Știați că există o carte foarte mică? Ea se numește Cameleonul lui Cehov. Măsoară 0,9 mm atât în lungime, cât și în înălţime și nu e mai mare decât un bob de sare! Se află în posesia unui bibliotecar american, Mark Palkovic. Ce mi s-a părut mie interesant la această curiozitate este faptul că are 30 de pagini și 3 ilustrații color. Uimitor, nu? Mi se pare un lucru tare interesant! Adică wow, să existe o carte atât de mică, iar dacă vrei să o citești, o pui sub un microscop la ora de biologie, hehe!

   Lecturi plăcute!
   

Comentarii

  1. E o idee bună! Abia așteptat să mai postezi articole din această rubrică! Și de data asta ai zis niște lucruri interesante și abia aștept următoarea postare! Te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Știam ceva de scrisul pe un bob de orez. Am o carte de Cehov, ”Doamna și cățelul”. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce interesant! :D
      Hmm, n-am auzit de carte, trebuie să mă informez mai mult.
      Lecturi frumoase!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu