Leapșa: Most wanted!

  Bunăă!

 Îmi cer scuze pentru absență pentru că nu am mai postat nimic și nu am mai dat nici un semn de viață, însă abia îmi văd capul la câte am de făcut cu școala și exersatul la pian și multe alte lucruri... Dar vine vacanța de primăvară și sper ca până atunci să mă mai adun și să fiu mai activă! :)

 Și, pentru că nu am mai făcut de mult o leapșă și nu am mai postat, am prins și eu puțin timp liber pentru o postare. 😊
 Vreau să îi mulțumesc Roxanei de la Gânduri despre cărți și Mădălinei Heart of the Words pentru nominalizare. O fac cu mare drag! ❤

1. O carte publicată pe care ti-o doreşti. 
   Hm, am muuulte cărți publicate pe care mi le doresc, dar de ceva timp "Fata din tren" mi-a tot făcut cu ochiul și am văzut recenzii acceptabile cu păreri bune despre carte. Titlul mă atrage și e misterios, ceea ce mă face să cred că e o carte misterioasă. 



2. O carte nepublicată pe care ţi-o doreşti. 
    Greu de spus. Cred că am să spun "Planeta de Jad" de K.J. Meckenfeld. Nu are încă o copertă, dar autorul acum o scrie și abia aștept să apară!

3. O carte pe care o doreşti tradusă. 
 Această carte am văzut-o pe blogul autorului K.J. Mecklenfeld, care citește și scrie cărți pentru copii. Părerea lui despre carte a fost minunată, mi-au plăcut și imaginile, tot. Sper să se traducă cândva!


4. O carte pe care ţi-o doreşti datorită copertei. 
   "Cioburi de stele". Ce-i drept, ador coperta, îmi place și titlul, dar nu am citit nici o recenzie despre ea. Am citit doar prefața și subiectul cărții e foarte interesant. 


5. O carte pe care ţi-o doreşti datorită sinopsisului. 
   "Numără stelele" de Lois Lowry. Am văzut-o pe multe site-uri, chiar și la o colegă. Am citit prefața și m-a făcut curioasă, pentru că acțiunea se întâmplă în al doilea Război Mondial și ador cărțile pe acest subiect. 


 6. O carte pe care ţi-o doreşti datorită recenziilor. 
      "Îți voi dărui soarele". Am văzut-o pe multe bloguri și recenziile mi-au plăcut foarte mult.


7. O carte pe care ţi-o doreşti datorită autorului. 
  " Exerciții de echilibru". :D

 
8. O carte pe care ai citit-o deja şi ţi-o doreşti.
    Sinceră să fiu, nu am citit cărți împrumutate, așa că nu am cărți pe care le-am citit și nu le am. Știți voi, pentru că îmi place să am biblioteca personală cu toate cărțile dorite. :)

9. O carte pe care ţi-o doreşti suficient de mult. 
   "Mănâncă, roagă-te, iubește". 



10. O carte pe care ţi-o doreşti pentru tot, tot, tot. 
    ''După douăzeci de ani" de Alexandrescu Dumas. Sunt două volume, continuarea la "Cei trei muschetari". Sunt tare curioasă în ce intrigi s-au mai implicat!


  Cam atât cu leapșa de azi. Le mai mulțumesc încă o dată Roxanei și Mădălinei pentru mica " provocare" și dau mai departe leapșa:  Siminei de la Simina's Books,  lui Pufuleț de la In love with booksLaviniei Călina Melaniei de la The Love For Books și tuturor care doresc să o facă. (Dacă decideți să o faceți, vă rog să specificați sursa) :D 

 Sper să revin cât mai curând cu recenzii. Până atunci, ne citim! :) 

Comentarii

  1. Cu leapsa asta cu siguranta am de unde sa imi mai aleg si eu carti pentru a le pune in Lista Kilometrica.

    Frumoase carti. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu imi doresc cateva carti de aici din listuta ta, dar "The Night Gardener" pur si simplu m-a fermecat, coperta aia este superba, as lua cartea doar ca sa o am in biblioteca ce sa mai spun si de citit... Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, chiar e o copertă minunată! Și subiectul în sine e frumos, și imaginile din carte sunt superbe! Păcat că nu se va traduce la noi... Dar să nu ne pierdem niciodată speranța!
      Pupicei!

      Ștergere
  3. Waa, multe cărți dintre cele pe care le-ai menționat vreau să le citesc. Îți recomand "Mănâncă, roagă-te, iubește"; e foarte interesantă și e relatată într-un mod splendid. Sper să reușești să citești toate cărțile menționate și să ai o seară relaxantăăă! Pupici. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am citit recenzia ta și m-a făcut curioasă! Sper să o citesc în viitorul apropiat.
      Din această listă am reușit să îmi achiziționez "Numără stelele". Abia aștept să o citesc, sper să-mi placă!
      Te pup, Roxi! O seară liniștită! :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu