Cufărul cu amintiri

 Bună ziua, oameni frumoși!

 Astăzi am decis să vă povestesc despre minunatele două călătorii și să scot din cufărul cu amintiri pozele ce le-am făcut.
  Orașul cel mai des vizitat a fost Brașovul, am fost deja de două ori anul acesta: o dată că am participat la olimpiada de pian, iar a doua oară că excursie.


 Noi ne-am oprit la Brașov cu gândul să mergem la Libris, de unde îmi comand cel mai des cărțile. Dar era închis, pentru că fix atunci a bătut de 19.00 . Noroc că mai era deschisă librăria Humanitas, pentru că eu nu plec dintr-un oraș fără o amintire.
 Am mers la un vechi prieten de-al tatei care are laborator de prăjituri chiar în piață, așa că ne-a dat câte ceva pentru drum. După asta, am zăbovit în librărie o jumătate de oră, până s-a închis. (Da, stau mult în librării!) Mi-am cumpărat de acolo "Numără stelele" de Louis Lowry. O căutăm de ceva vreme, noroc că era aici disponibilă! 


 Ne-am mai plimbat prin piață, când am văzut un om (eu credeam că-i statuie! ) alb , tot, tot, care stătea nemișcat. Ne-am oprit și i-am pus un leu în cutiuță, iar el a tresărit și a dat mâna cu tata. A dat și cu mine, iar atunci mi-a strecurat o bomboană în mână, zâmbind timid. Era tare simpatic! 




 O oră am stat în Brașov. Am pornit iar la drum, pentru că era deja târziu și eram foarte obosită. Am ajuns acasă pe la 23.00, fiind frântă de oboseală, că apoi să mă trezesc din nou dimineața și să plec cu corul școlii spre Oradea! Interesant că nu mi-a fost de loc somn, eram plină de energie. Și acest drum a fost frumos și distractiv! Am văzut încă un oraș frumos, ne-am plimbat și ne-am distrat.
 Ador excursiile, unde văd locuri noi și rămân cu ceva: avem o țară frumoasă! 





Comentarii

  1. Hihii, trebuie să-ți zic sincer că m-am plictisit de Brașov. Am fost de ceva ori și mereu merg în aceleași locuri, și anume, în centru sau în poiană. Sper ca atunci când o să mai ajung acolo, să îi descopăr și locurile mai puțin cunoscute și să am mai mult timp să mă plimb pe acolo. Cu siguranță este un oraș frumos, care are mai multe de arătat decât centru și poiană. :))
    La cât mai multe excursii deosebitee, pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, așa este. Dar Brașovul chiar îmi place, sunt multe locuri frumoase de vizitat și admirat. Nu am fost și în poiană, dar la vară sper să merg din nou. :D
      Mulțumesc din suflet, te pup! :3

      Ștergere
  2. Ai fost cu olimpiada? Era nationala? Si daca nu era, inseamna ca pianistii nu merg oriunde la olimpiada, ci se plimba in lume: ca niste adevarati artisti (merita!!). Mi-ar placea sa invat sa cant la pian...sunt o multime de melodii frumoase pe care le poti interpreta.
    Nu stiu cand am fost ultima data la Brasov, dar stau atat de prost cu geografia, incat niciodata (exagerez putin, unele locuri stiu unde se afla, adica Iasul sauu... Craiova :)) ) niciodata nu stiu daca suntem in Moldova sau Olteniasau oriunde altundeva, cu atat mai mult nu stiu de orase. Dar am auzit de Brasov ca fiind un oras frumos... Imi lipseste natura mult de tot...am vazut penultima poza, cum pomii isi lasa crengile pe apa. M-a fascinat poza!:)
    Mai, eu m-am uitat peste titlurile postarilor (sau, in fine, cateva dintre ele). Mi se pare ca tu citesti carti mai...recente asaa... Adica eu citesc aproape doar carti clasice, sa zic asa (de Al. Dumas, Jules Verne- cateva, Agatha Christie, Charles Dickens etc). Si vreau sa te intreb... Cele recente sau, ma rog, pe acolo, nu sunt sf? Adica mi se pare ca vorbesc la propriu despre o alta lume :)) . Cum ar veni Povestea fără sfârșit... Eu mai citeam pentru că ne dădea la clasa, dar asa am cautat mereu cele mai prafuite carti din biblioteca (bine, sa imi si placa titlul/autorul) :) .
    Cred ca am scris destul, nu de alta, dar cred ca as vrea sa fac o postare la care ma tot gandesc de cateva zile :) . O sa mai citesc cateva postari, dar mie imi e mai greu cu comentariile pentru ca nu pot sa scriu doar jumatate din ganduri si ele sunt, de obicei, muuulte. Te pup!! Mi-a placut mult cum scrii!! ❤ In special, am zambit cand ai povestit de omul alb :) . Cand ai zis ca ti-a dat mana, credeam ca o sa zici ca ai avut un sentiment nu stiu de care...si am fost surprinsa de bombonica :). Oricum, amandoi ati facut un gest frumos! Te pup, Daria! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu încerc să creez un echilibru: să citesc atât cărți clasice, cât și contemporane. Dar, sinceră să fiu, mai bine l-aș prefera pe Dumas sau Zevaco. (Dacă ai citit și tu "Cei trei muschetari", îți recomand cu drag și seria " Cavalerii Pardaillan ", care e tot o serie de capă și spadă, aventură și mister. Le-am adorat , sunt printre preferatele mele!)
      Acum citesc " Contele de Monte Cristo " și îmi place extrem de mult, doar că nu am mai înaintat pentru că am niște probleme cu vederea și mda... Abia aștept să o continui de citit!
      Hmm, am o prietenă care a citit și ea o carte de Agatha Christie, am și eu o carte scrisă de ea și abia aștept să o citesc, chiar dacă încă nu am încercat nici o carte polițistă.
      Nu, olimpiada nu a fost națională, doar internațională, însă nu am avut punctajul maxim pentru a merge mai departe... Dar nu mă descurajez așa repede!
      Mulțumesc mult de comentariu! Pupici! :3

      Ștergere

Trimiteți un comentariu