Realizările anului 2015

Anul 2015 a fost foarte plin pentru mine. Mi s-au întâmplat aşa multe! Emoții, concursuri, examene, lacrimi, zâmbete, certuri, prietenii, tristețe, bucurie, succese, speranțe, toate acestea mi-au dat un avânt, mai multă încredere în mine, să privesc în sus şi să fac un pas la orice, perseverând, ori cât de mic ar fi el.
   



Să vedem câte lucruri am realizat în anul acesta :
- Am participat la concursuri de pian, cu premiile I şi II, am avut ocazia să vizitez mai multe județe, locuri minunate şi importante
- Mi-am înființat un blog, cu ajutorul unui om deosebit , Simina, o fată minunată, inteligentă, frumoasă și cu calitățile bune posibile. (Te salut, Siminaa, big hug!)
- Am citit mai mult, mi-am cumpărat mai multe cărți şi mi-am umplut tot spațiul din bibliotecă!
- Mi-am făcut noi prieteni, am construit noi prietenii, am descoperit blogul unor oameni aşa speciali şi excepționali! Aici vreau să îl felicit pe Andrei de la Where the rain falls, pentru realizarea lui şi pentru visul lui devenit realitate, lansând " Toate sfârşiturile sunt la fel" . Pupici! Sper să ajungă repede, sunt aşa curioasă! :)
Dar să nu îi uit şi pe ceilalți bloggeri, precum Alina, Angi, Roxi, Simina, Delia, Raluca şi mulți alții! ^.^
- Am scăpat de persoanele care nu aveau ce căuta în viața mea.
- Mi-am schimbat gândirea, am devenit mai pozitivă, printr-o frază, m-am schimbat. Am învățat multe. Am făcut multe lucruri bune, dar am făcut şi greşeli. Cum se spune, "Să îți pară rău după faptele bune făcute oamenilor nepotriviți, dar pentru greşelile tale, învață. Fii bucuros. "




 Am considerat că acestea sunt cele mai importante, pe lângă altele. :)
Vă mulțumesc din suflet că mă citiți, mă urmăriți şi... La mulți ani tututor! Anul 2016 să fie şi mai bun pentru noi! :)

                                   
  Cu drag, Daria
   

Comentarii

  1. Te puuup și îți doresc mult succes în continuare, Daria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, asemenea! Să ai parte de tot ce îți doreşti! Numai bine! :)

      Ștergere
  2. Daria, felicitări pentru reuștele tale. Ești pianista mea preferată, te iubesc. Din toată inima. Ba mai mult. Tututror persoanelor pe care le iubesc din toată inima le spun „ba mai mult”, sau le filozofez despre mult. Cuvântul mult. Și tu știi că însemni mai mult decât îți imaginezi tu și alți oameni pe care-i iubesc din toată inima că înseamnă pentru mine.
    Andrei e un om din ăsta, așa, pe care-l întâlnești din simpla nevoie de a citi și apoi devii dependent. Asta exprimă și cartea lui, dependență de iubire și totuși puțină dezamăgire.
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos, Simina! Îți mulțumesc pentru cuvintele prețioase! Şi nu uita, inima e cea care face mereu alegerile corecte. :)

      Ștergere
  3. Felicitări pentru toate realizările din 2015! 2016 să fie cel puţin tot aşa de bun!
    Să ţii strâns cu dinţii de pasiunea pentru pian, căci e tare uşor să îl dai uitării şi să realizezi apoi că se formează un gol în sufletul tău. Eu am pierdut la un moment dat legătura cu clapele şi mi-a fost greu să le aduc înapoi în viaţa mea. Nu este o perioadă pe care să o regret mai mult decât cea în care nu am cântat.
    Mult succes cu cititul şi cu blogul, care este foarte drăguţ, mă bucur că l-am descoperit! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-mi sare sufletul în sus de bucurie! Mulțumesc penteu cuvintele frumoase şi, mulțumesc încă o dată, că mă citeşti! Te mai aştept pe aici!
      Lecturi plăcute şi un an minunat! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu